images (3)

Veel mensen hebben last van allergieën en overgevoeligheden.   

Soms is het zo erg dat u amper nog iets kan eten of  nauwelijks de deur uit komt vanwege hooikoorts of bv een parfum allergie. Een allergie kan je leven behoorlijk bepalen.                                                                                                                    

“Wat is een allergie?” Een allergie is een overgevoeligheid voor één of meer stoffen, die stoffen noemen we allergenen”. Voor de meeste mensen zijn die stoffen onschadelijk en leveren geen klachten op .  

Bij een intolerantie reageert het lichaam veel later (soms dagen later) op een voedingsmiddel, het is daardoor soms moeilijk een verband te vinden tussen een voedingsmiddel en de klachten. 

In de loop der tijd kunnen er meer stoffen bij komen waar men gevoelig voor is. Emoties en stress spelen ook een rol bij een overgevoeligheid.

Als we bepaalde vitaminen en mineralen niet binnen krijgen omdat we voeding vermijden of omdat we die stoffen niet goed op kunnen nemen  ontstaan er lichamelijke en emotionele klachten.  

De gebruikte behandelmethode is pijnloos, veilig, efficient en een natuurlijke manier om blijvend van uw allergieën af te komen.

U hoeft na de behandeling geen allergie medicijnen meer te slikken.

images (5)

Terug naar de vorige pagina