Logo-Luisterkind-werkers

Voor iedereen die gehoord wil worden.

Je wilt als ouder het beste voor je kind maar soms weet je het niet meer. Wat als je kind je iedere nacht uit de slaap houd, eindeloos huilt om wat? Wat als je kind agressief reageert elke keer als hij zijn zin niet krijgt. We krijgen geen gebruiksaanwijzing bij de geboorte van onze kinderen. Met vallen en op staan krijgen we het ouderschap onder de knie. Er zijn kinderen waarbij de opvoeding minder soepel verloopt dan bij andere kinderen en dan is het fijn als je wat handvaten aangereikt krijgt.

Kinderen die om de een of andere reden niet lekker in hun vel zitten kunnen geholpen worden via de luisterkind methode.   Met deze methode wordt  in de energie, afgestemd op een mensenkind van 0 -100.

Je hoeft er niet voor te reizen, alles gebeurt op afstand. Luisterkind kan gebruikt worden voor allerlei vragen waar je tegenaan loopt in de opvoeding. Het kind weet de antwoorden. Ieder kind weet diep van binnen de oplossing er is alleen een luisterend oor nodig.

De methode is zeer geschikt om obstakels aan te pakken, als het kan soms al direct in de afstemming,  om zo de weg vrij te maken voor een meer tevreden leven. Luisterkind is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

De afstemming gebeurt in de energie, ik maak contact met de energie van de ander en zo ontstaat er een gesprek, waarin alles besproken kan en mag worden.  Een bezoek aan de praktijk is niet nodig en skypen ook niet.         De contacten lopen via de mail: Arri.blom@hotmail.com.  Als er mailcontact is krijgt u alle informatie aangaande de lusiterkindmethode. Een luisterkindafstemming kost € 40,-  . Binnen 14 dagen na de aanvraag zal er een afstemming gehouden worden en ontvangt u bericht.

Wat zijn de voordelen van een luisterkind afstemming?

Er is geen geen reistijd en er zijn geen reiskosten.

Je kind kan in zijn/haar eigen omgeving blijven.

Er zijn geen wachttijden in saaie wachtkamers.

Ik  heb alle tijd voor jou of je kind omdat er niemand  zit te wachten.

Er is geen intake gesprek nodig gevolgd door een aantal sessies.

Alle problemen zijn bespreekbaar.

Een afstemming is niet aan plaats gebonden, uit het hele land en zelfs uit de hele wereld kunt u een afstemming aanvragen.

De afstem methode is niet uniek wat wel uniek is dat de manier waarop de binnengekomen informatie wordt verwerkt en opgeschreven.

Eigen antwoorden

Alle mogelijke vragen kunnen worden gesteld. In de luisterkindmethode wordt ervan uitgegaan dat iedereen de antwoorden onbewust in zichzelf  heeft.                                                                                                                                               Een afstemming haalt deze antwoorden naar boven.  Over welke onderwerp het ook gaat.
Omdat jezelf de antwoorden geeft past de oplossing ook goed bij je. je mag van binnenuit veranderingen aan gaan brengen in je leven.

Voor wie kan een luisterkind afstemming gedaan worden?

De Luisterkind® methode kan ingezet worden voor:
– Volwassenen (wel of geen ouder dat maakt niet uit)
– Kinderen (kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf akkoord geven)
– Mensen met een verstandelijke beperking
– Mensen in coma
– Overleden mensen
– Mensen met zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uiten
– Kinderen die nog geboren mogen worden

 

De Luisterkind Methode is voor alle mensen van alle leeftijden, niemand uitgezonderd. Veel ouders maken er gebruik van wanneer hun kind:

Slecht slaapt – slecht eet – onzeker is – woede aanvallen heeft – nog niet zindelijk is– op school niet fijn mee kan komen – niet zo goed met broertjes, zusjes kan opschieten – angsten heeft – agressief verdrag vertoont -zich niet goed verbaal kan uiten – leerproblemen heeft etc.

Veel volwassenen vragen een luisterkind afstemming aan omdat er vragen zijn tav : Werk – kracht – thuissituaties – emoties – liefde – voeding – eigenwaarde – angsten – verdriet etc.

Wilt u een afstemming neem dan contact met me op.

 

download (2)

 

 Ervaringen met de luisterkind methode:

19 -5 2016   Reactie van M na de afstemming op zichzelf, haar 2 zoontjes en haar vriend:

Wat super leuk om dit te kunnen lezen over L en ook heel mooi verwoord…ik heb met tranen over mijn wangen het gelezen ik herken L. er echt in voor mij voelt dit ook als een bevestiging waardoor ik voor mij zelf nu wat beter weet hoe ik met hem om moet gaan en wat hij nodig heeft.. Zijn stoere gedrag heeft hij echt van zijn vader.

Dankjewel!!!…… Ik heb het  met tranen over mijn wangen gelezen het is heel confronterend maar ook heel mooi om dit zo te mogen lezen dit is echt precies M wat ik lees.

Je hebt al zo veel tijd in ons gezin gestopt waar ik je op recht voor wil bedanken en namens mijn vriend ook,, Hij heeft echt de tijd genomen om het te lezen en hij is een persoon die niet snel zijn gevoelens uit,maar ik kon aan hem merken en zien dat het hem wel geraakt heeft op een positieve manier,, Hij herkende zich zelf in het verhaal en ik herkende ook aantal punten bij hem, vaak weet ik nooit hoe hij zich echt voelt, maar door dit te lezen verklaard voor mij ook dingen wat ik zelf ook al wel dacht bij hem,,, en door het dan te lezen zou ik nu ook beter met zijn gevoelens om kunnen gaan.

Ik merk aan de kinderen echt wel verschil helemaal bij M. Ik maak echt contact met hem als ik met hem praat.

Jaa die afstemming heeft ons echt goed geholpen aan de kinderen merk ik ook nog steeds verschil veel opener en gezelliger. Precies wat we nodig hadden dat kan vast geen toeval zijn dat u op ons pad bent gekomen.
Na de afstemming op M. ben ik veel minder bang met het autorijden.

ik vind persoonlijk zelf dat dit een betere vervanging is dan jaren lang therapie volgen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>