Quantum touch is ontwikkeld door Richard Gordon, hij is een pionier op het gebied van energetisch genezen. De behandeling bestaat uit een lichte aanraking en het plaatsen van de handen in speciale posities. Door speciale adem en concentratietechnieken wordt de energiestroom op gang gebracht en verhoogd. Op deze manier wordt extra energie toegevoerd voor plaatsen die behandeling nodig hebben. Botten nemen hun oorspronkelijke plaats weer in en weefsels herstellen zich.

De cliënt geneest zichzelf.De behandelaar staat in dienst van dit proces en schept de voorwaarden.  Ook op emotioneel vlak werkt Quantum Touch.  Emoties worden in het lichaam in de wervelkolom en de gewrichten vastgezet. Bekende pijnklachten zijn: rugpijn en pijn in schouder en nek bij stress. Door de herstellende werking van Quantum Touch worden emoties opgelost. De energiestroom wordt weer hersteld. Het is een bijzondere (en) effectieve methode.

De resultaten van de behandeling zijn vaak heel bijzonder. Quantum Touch behandeling kent geen nadelige bijwerkingen. Soms kan er wat spierpijn optreden.

Quantum Touch kan worden ingezet bij:

Rug en nek klachten

Scoliose

Ischias

RSI

Houdingsproblemen

Alle mogelijke pijn klachten…

Terug naar de vorige pagina